Společnost Hyundai Auto-Pytela s.r.o. členem „Frontier Dealer Clubu“

Společnost Hyundai Auto-Pytela s.r.o. členem „Frontier Dealer Clubu“
Raketa v logu klubu symbolizuje ambiciózní cíl

Společnost Auto-Pytela s.r.o., která v září 2011 úspěšně vstoupila na prostějovský trh s vozy značky Hyundai, získala pro rok 2012 hodnocení „Frontier Dealer Club.“ 

Ruku v ruce s rostoucí úrovní a prestiží automobilů Hyundai stoupá také kvalita prodeje a služeb poskytovaných zákazníkům. Evropští dealeři jsou v tomto ohledu ze strany společnosti Hyundai pečlivě hodnoceni a nejvyšším uznáním, jaké mohou získat, je vybrání za člena „Frontier Dealer Clubu“. Této pocty, pro kterou platí velmi přísná kriteria, se nyní dostalo také právě společnosti Auto-Pytela s.r.o.

Prostřednictvím tohoto klubu vyznamenává Hyundai Motor Europe majitele dealerství, která mimořádným způsobem přispívají k rozvoji značky Hyundai v Evropě. Raketa v logu klubu symbolizuje ambiciózní cíl této iniciativy: vynést značku Hyundai na oběžnou dráhu pěti nejlepších automobilových výrobců v Evropě.

Současně s tímto prestižním oceněním by se společnost Hyundai Auto- Pytela s.r.o. chtěla pochlubit s uvedením nové i30 do prodeje:

Nová generace modelu Hyundai i30, nejočekávanější novinky segmentu C letošního roku vstupuje 1. února 2012 na český trh. Ambicí nového modelu i30 je stát se nejprodávanějším vozem v České republice. i30 vyniká špičkovou kvalitou, moderním designem a využitím nejmodernějších technologií. Nový model i30 již ve standardní výbavě nabízí 6-ti stupňovou manuální převodovku, 6 airbagů, stabilizační a protiprokluzový systém a elektricky ovládaná okna i zrcátka. Cena nové i30 začíná na 289 990,- Kč a zahrnuje komplexní pětiletou záruku a Program permanentní mobility. Pro pojištění vozu je možné využít Hyundai pojištění nabízející povinné ručení zdarma, nulovou spoluúčast a atraktivní sazbu 2,75%. V současné době je v prodeji 5-ti dveřový hatchback, v průběhu roku bude nabídka rozšířena o verzi kombi a 3-dveřovou variantu.

„Rádi bychom pozvali všechny zákazníky a zájemce na náš salon u hypermarketu Tesco, kde si mohou novou i30 a samozřejmě i další modely značky Hyundai prohlédnout a vyzkoušet. Naše vozy vynikají nejen moderním a nadčasovým designem, ale taky kvalitou, kterou už podruhé potvrdil velký Automobilový test kvality Auto Bild, který vozy značky Hyundai ocenil prvenstvím.“

Hlavním faktorem vítězství značky byl pětiletý program komplexní záruky Hyundai, který je nejlepším svého druhu v automobilovém průmyslu. Auto Bild poznamenal, že ostatní výrobci v Evropě tak komplexní záruční krytí neposkytují.

Tak proč kupovat vozy, které si již výší své poskytované záruky nevěří…..?

(pr)

Poslat nový komentář