Na Floře vypukne již 24. ročník veletrhu MEZI NÁMI

Na Floře vypukne již 24. ročník veletrhu  MEZI NÁMI
ilustrační foto plakát

 

24. ročník veletrhu MEZI NÁMI se bude konat na olomouckém výstavišti Flora ve dnech 12. - 14. června. Jeho hlavním posláním stále zůstává především prezentace poskytovatelů sociálních služeb, představení pomůcek, vybavení a služeb pro handicapované, kontakt mezi výrobci, poskytovateli služeb, zdravotníky a handicapovanými. Současně se představí humanitární a neziskové organizace, občanská sdružení, chráněné dílny a ústavy sociální péče. Důraz je kladen i na sociálně znevýhodněné občany.

Akce nabízí ale i témata určená  dalším návštěvníkům – veletrh poskytovatelů sociálních služeb, pohyb a relaxace, aktivní senioři, lázeňství a wellness nebo zdravý životní styl.

Program nabídne výstavu výtvarných prací handicapovaných, ukázky pohybových aktivit, workshopy zaměřené na muzikoterapii, ukázky výcviku vodících psů, tvůrčí dílny, hudební, taneční a divadelní představení. Chybět nebudou ani zdravotní poradny, sportování, pohyb, nordic walking, relaxace a odpočinkové aktivity, alternativní medicína. Mnoho užitečného bude k vidění i zakoupení i na stáncích prodejců a výrobců zdravé výživy, bylin a čajů, doplňků stravy, apod.

Ve čtvrtek 12. června také odstartuje triatlonový závod „Slavata Triatlon Tour 2014“, do nějž  se zapojí děti z více než 100 dětských domovů z celé ČR.

Vstupné na veletrh MEZI NÁMI je zcela zdarma, brány výstaviště budou otevřeny denně od 10 do 18 hodin, poslední den do 17 hodin. Další informace najdete na samostatné stránce veletrhu Mezi námi. (red)

Poslat nový komentář