Policisté hledají svědky nehody. Cyklista srazil pětileté dítě a ujel

Policisté hledají svědky nehody. Cyklista srazil pětileté dítě a ujel
Foto PČR
Další fotky: 
Policisté hledají svědky nehody. Cyklista srazil pětileté dítě a ujel

Policisté dopravního inspektorátu Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 15. června kolem 18:30 hod na ulici Bendlově v Olomouci a zjištění totožnosti cyklisty, který po nehodě ujel.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že dosud nezjištěný cyklista, který jel po ulici Bendlově ve směru od ulice Libušiny směrem k restauraci, nacházející se na uvedené ulici, měl před restaurací přejet na chodník po pravé straně a při tom narazit do nezletilé chodkyně (2012), která šla po chodníku ve směru od uvedené restaurace. Poté měl z místa nehody ujet. Při nehodě došlo ke zranění nezletilé chodkyně," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

K popisu cyklisty a jeho kola se podařilo zjistit následující poznatky: mělo se jednat o mladého muže ve věku kolem 25let, měl krátké černé vlasy s ofinou, vyholené boky. Na sobě měl černé triko, černé trekové kalhoty s kapsami, na pravé ruce tetování (bližší informace k tetování nejsou k dispozici) a na pravé holeni a lýtku měl velkou starší odřeninu. Měl jet na horském jízdním kole černo modré barvy, střední velikosti. Kolo mělo mít odpruženou vidlici a odpružený střed. K tovární značce se nepodařilo zjistit bližší informace.

"V této souvislosti se obracíme s prosbou o pomoc na občany, kteří byli přímými svědky nehody a jejich svědectví by mohlo pomoci při objasnění nehody a zjištění totožnosti cyklisty, aby se přihlásili na linku 158, nebo osobně či telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 572," dodala mluvčí. (red)

Poslat nový komentář