Policisté hledají svědkyni smrtelné nehody!

Policisté hledají svědkyni smrtelné nehody!
ilustrační foto PČR

Dne 18. března 2018 došlo kolem 00.30 hodiny ke smrtelné dopravní nehodě mezi chodcem a osobním motorovým vozidlem značky AUDI. Policisté hledají svědkyni. 

"Vůz řízený třiadvacetiletým mužem jel z Přerova na obec Říkovice. Na čtyřproudové silnici č. I/55 za čerpací stanicí Golem Přerov začal předjíždět vozidla jedoucí v pravém jízdním pruhu, po přejetí do levého jízdního pruhu došlo ke střetu levé přední částí vozidla s jednačtyřicetiletým chodcem, který na místě zraněním podlehl," připomněla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

V souvislosti s vyšetřování dopravní nehody bylo zjištěno, že jako první měla na místě vidět chodce žena ve věku kolem třiceti let, která přijela na místo vozidlem nezjištěné značky, tmavé barvy v provedení kombi. Po dopravní nehodě z vozidla vystoupila s dítětem ve věku kolem deseti let a po příjezdu záchranných složek odjela z místa dopravní nehody pryč.

"Žádáme tuto svědkyni dopravní nehody, která by mohla poskytnout k uvedené události informace podstatné pro její řádné objasnění, aby kontaktovala policii na telefonním čísle 974 778 324 nebo na bezplatné lince 158," dodala mluvčí. (red)

 

Poslat nový komentář