Bavorák skončil na střeše. A shořel ·

Bavorák skončil na střeše. A shořel ·
Foto HZS Olomouckého kraje
Další fotky: 
Bavorák skončil na střeše. A shořel ·

Osobní automobil skončil v úterý po sedmnácté hodině u Šubířova na Prostějovsku po nárazu do stromu na střeše a začal hořet. Při nehodě se zranil jeden člověk. Do nemocnice jej transportoval vrtulník.

Podle policistů 42letý řidič vozidla BMW při jízdě na obec Šubířov nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky a na mokré komunikaci po průjezdu levotočivou zatáčkou dostal smyk, vyjel vpravo mimo komunikaci a postupně narazil do dvou stromů a směrového sloupku. "Řidič v průběhu nehody vypadl z auta, které se převrátilo na střechu a ihned začalo hořet. Zraněný řidič byl letecky transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci. Policisté u řidiče, který nebyl schopen dechové zkoušky na alkohol, nařídili odběr krve. Při nehodě vznikla škoda přes 100 000 korun. Nehoda nadále zůstává v šetření policistů ze služby dopravních nehod Prostějov," uvedl policejní mluvčí Libor Hejtman.

„Hasební práce jsme provedli dvěma proudy, vozidlo jsme uhasili a ochladili. Následně jsme se do interiéru vraku dostali hydraulickými nástroji, abychom se ujistili, že nikdo další ve vozidle necestoval. Asistovali jsme záchranářům s transportem pacienta do vrtulníku,“ uvedla mluvčí hasičů Lucie Balážová. Na místě zasahovaly čtyři jednotky, profesionální ze stanice Konice a JSDHO Konice, Šubířov a Jevíčko. (ber)

Poslat nový komentář