Nehoda dodávky s kamionem. Zraněni tři lidé

Nehoda dodávky s kamionem. Zraněni tři lidé
Foto HZS Olomouckého kraje
Další fotky: 
Nehoda dodávky s kamionem. Zraněni tři lidé

Tři lidé se v sobotu zranili při nehodě dodávky a kamionu na obchvatu Mohelnice. Nehoda se stala u čerpací stanice ve směru ze Zábřehu na Olomouc těsně při nájezdu na dálnici. Silnice byla dopoledne uzavřená. Dvě zraněné osoby museli z vraku vyprostit hasiči.

Nehoda se stala kolem osmé hodiny ráno. "Do nákladního vozidla vyjíždějícího od čerpací stanice mělo narazit dodávkové vozidlo. Při nehodě byl zraněn řidič dodávky a jeho dva spolucestující," uvedla mluvčí policie Marie Šafářová. Požití alkoholických nápojů před jízdou policisté u obou řidičů vyloučili dechovými zkouškami.  

Na místě zasahovali také hasiči. "Vyprošťovali jsme dvě zraněné osoby a zajistili jejich ošetření," potvrdil mluvčí Radek Buryánek.

Kvůli nehodě byla komunikace ve směru na Olomouc neprůjezdná. Policejní hlídky provoz odkláněly na objízdné trasy. Kolem desáté hodiny se podařilo zprůjezdnit pravý jízdní pruh. Krátce po jedenácté hodině byl provoz v místě nehody zcela obnoven.

Škoda byla předběžně odhadnutá na 130 tisíc korun. Okolnosti nehody, příčina a míra zavinění jsou předmětem dalšího šetření. (ber)

Poslat nový komentář