Připomněli jsme si sté výročí hladové demonstrace

Připomněli jsme si sté výročí hladové demonstrace
Foto MMP

Zástupci města, kraje, bezpečnostních složek i veřejnost si včera připomněli smutné výročí.

Sto let uplynulo od hladové demonstrace, která si vyžádala v Prostějově lidské životy. Na tuto událost přišli zavzpomínat k pomníku padlých představitelé města Prostějova, Olomouckého kraje, bezpečnostních složek i veřejnost. (Zdroj MMPv)

Komentáře

Vážený pane, zajděte si na oční. Pan Bc. Smetana je vysoký a štíhlý pán s tradičním úsměvem, takové dobračisko. Nese věnec.
Pán v tří čtvrtečním kabátu je Ing. Š. KSČM a ten má nadváhu, že je zázrak že chodí. A příkladně v městské firmě Vodovody a kanalizace mu to k důchodu hází ročně skoro dvě stě tisíc korun.P.

Jo jestli myslite namestka smetanu tak to mate rok a pul stare informace. To nevite, ze po nastupu do funkce na mista v dozorcich radach rezignoval a navic pokud je namestek uvolneny tak nepobira v organech firem zadnou odmenu. Jinak pekny pokus ale mimo misu

Ktery pan a z jakych firem ?

Tomu pánovi s brýlemi v tří čtvrtečním kabátu by měsíc hladovky prospěl. Jenže když má tolik peněz z Prostějovských firem a ví, že rakev nemá kapsy, co zbývá než papat, papat. Tak ať pukne. Opozice se zaraduje a občané také. P.

Poslat nový komentář