Po bodech přišla vysoká domácí prohra Jestřábů!

Po bodech přišla vysoká domácí prohra Jestřábů!
ilustrační foto L. Tesař

 

V uplynulých kolech začali Jestřábi pravidelně bodovat, převážně na domácím ledě, nicméně optimistické vyhlídky fanoušků narušil zápas s Benátkami nad Jizerou, kterým doma hokejisté Prostějova podlehli 2:7.

Benátky šly do vedení již na začátku utkání a až do konce jej nepustili, ba naopak navyšovali, již po první siréně svítilo na tabuli skóre 0:2, ve druhé části snížil Cienciala, ale modrobílí opět odskočili na rozdíl dvou branek. Ve třetí třetině předvedli hosté Prostějovu lekci z využívání početních převah a čtyřmi brankami navýšili svůj náskok již na hrozivých 7:1. Tento stav upravil až dvě vteřiny před koncem na konečných 2:7 překvapivou ranou přes celé hřiště obránce David Roupec. Pošramocenou reputaci si Jestřábi zkusí napravit ve středu v Ústí nad Labem.

Radim Nemela, student SOŠPO Prostějov

Komentáře

Co to tady píseš za bláboly ty hlupáku redaktorskej, kontumace v neprospěch Jestrabu nepřipadá vůbec v úvahu . Nevede ti ruku náhodou ten tvůj majitel Sokol co chtěl lézt Jestrabum do prdele a kdyz se mu to nepovedlo , tak se takto mstí . Je to ubohost studente !!!!!!!!!

Poslat nový komentář