Soutěžíte s PvNovinkami o lístky na Hradišťan?

Soutěžíte s PvNovinkami o lístky na Hradišťan?
ilustrační foto hradistan.cz

Již za tři týdny se prostějovským divadlem rozezní proslavené hity jako Husličky, Ej lásko, lásko, Modlitba za vodu. Na charitativním koncertě, věnovaném prostějovskému Klokánku, je představí slavný Hradišťan s Jurou Pavlicou. Přijďte prožít jedinečný kulturní zážitek a zároveň přispějte dobré věci. Lístky jsou ještě k dispozici v divadelním předprodeji.

"Na koncert Hradišťanu se již velmi těším. charitativní projekty nejsou muzikantům ze Slovácka vůbec cizí," nechala se slyšet Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku, který koncert organizuje. Spolu s Hradišťanem si několik skladeb zazpívá i prostějovský sbor Proměny, který se na vystoupení pečlivě připravuje. "Jsme ženy a tak nám osud dětí leží na srdci. Rády přispějeme svým vystoupení k tomu, aby i ty, které dosud neměly příliš mnoho štěstí, našly azyl, pochopení a hlavně lásku. Klokánek je pro ně velmi důležitou přestupní stanicí do dalšího, lepšího života," vysvětlila pohnutky souboru sbormistryně Anna Králová. Pokud jste někdy Proměny slyšeli koncertovat, víte, že jejich vystoupení jsou úžasná. Zpívají totiž srdcem a navíc rády, což je na koncertech znát.

Máte tedy jedinečnou příležitost poslechnout si dva hudební unikáty v jednom večeru. Neváhejte, každá zakoupená vstupenka pomůže prostějovskému Klokánku k dokončení!

Akci organizují občanské sdružení Pomáháme tancem a Okrašlovací spolek Prostějov, který ústy své předsedkyně a radní Milady Sokolové nabídl možnost poslechu zdarma. "Třem vylosovaným autorům správných odpovědí věnujeme vstupenky," potvrdila Sokolová. Bude stačit, pokud do 06.09. zašlete na redakční e-mail redakce@pvnovinky.cz odpověď na otázku, KDY VZNIKL SOUBOR HRADIŠŤAN? (red)

Poslat nový komentář