Sportovní hřiště na Sídlišti Svornosti čeká rekonstrukce

Sportovní hřiště na Sídlišti Svornosti čeká rekonstrukce
Foto ber
Další fotky: 
Sportovní hřiště na Sídlišti Svornosti čeká rekonstrukce

Radní města Prostějova doporučují zastupitelům schválit poskytnutí dalších financí na rekonstrukci sportovního hřiště ve Vrahovicích.

V úvodu byl vyloučen již vybraný dodavatel firma sport cité+ s.r.o., Bílovice, za neposkytnutí součinnosti při podpisu smlouvy (nabídková cena činila téměř 2.9 milionu korun s DPH). Vybrán byl dále dodavatel MERAT s.r.o., Nivnice, se kterým bude po doložení kvalifikačních dokladů uzavřena Smlouva o dílo (nabídka firmy činí 3.7 milionu korun s DPH).

„Jde o rekonstrukci sportovního hřiště, které již nevyhovuje dnešním požadavkům a provozu. Nové hřiště bude tvořit zpevněná plocha v podobě polyuretanového povrchu (EPDM) a doplňující plochy ze zámkové dlažby. Sportovní hřiště bude oploceno plotem s dřevěnou a drátěnou výplní. Součástí hřiště budou i dvě branky vytvořené z oplocení. Dále budou součástí hřiště basketbalové koše na ocelové konstrukci. Vybudovány budou také chráničky se zavíčkováním pro osazení ocelových sloupků pro nohejbalové a volejbalové sítě,“ popsal náměstek primátora Jiří Rozehnal. (red)

Poslat nový komentář