Přispějte na knihu Tlapky hvězd 2. Na Hithit

Přispějte na knihu Tlapky hvězd 2. Na Hithit
ilustrační foto Jana Seifriedová

V loňském roce napsala Jana Seifriedová knížku Tlapky hvězd, která byla plná rozhovorů s osobnostmi o jejich zvířecích miláčcích. Knížku si pak následně mohli prodávat zvířecí útulky, kterým moc pomohla. Nyní Jana píše druhý díl a snaží se na něj vybrat peníze na projektu Hithit.  Máte-li vztah ke zvířecím bezdomovcům, přispějte prosím.

„Loni na jaře, s příchodem covidu, jsem sledovala stránky zvířecích útulků a zjistila, že  virus nezamával jen s životy lidí, ale i zvířat. V útulcích se zákazem návštěv docházelo krmení a peníze na veterinární péči.

Proto vznikl nápad napsat knížku, kterou by si útulky mohly prodávat a peníze využít. K tomu mi pomohli umělci, kteří se rozepsali o svých zvířecích miláčcích. Do knihy přispělo celkem osmnáct osobností, mezi nimi Helena Vondráčková, Zdeněk Troška, Václav Vydra, Petra Černocká, Josef Carda, Tereza Bebarová a další,“ popisuje Jana, která oslovila útulky v celé republice. A mohla se s radostí dívat, jak peníze z prodeje pomáhají. Kniha se prodávala za 250 korun, z toho si útulky nechávaly 200 korun.

Letos by Jana chtěla v pomoci pokračovat druhým dílem. Oslovila nové osobnosti a sepisuje další povídání o jejich zvířecích miláčcích. Vše už běží na plné obrátky, jen peníze chybí. „Náklady na vydání knížky jsou přes sto tisíc a já doufám, že my, kteří milujeme zvířátka, se spojíme a na druhý díl se díky projektu Hithit složíme,“ těší se Jana.

První díl je téměř vyprodán, ale vy máte možnost posledních pár kousků získat v rámci odměn, pokud přispějete na:

https://www.hithit.com/cs/project/9653/kniha-tlapky-hvezd-na-podporu-zvirecich-utulku?fbclid=IwAR1chaQZrPpDwe40nhSfp4win6LyzGpbdpn_-Kzl5HQOQ3ISU3JV5qZNdYM – video.

„Moc vám za zvířátka a úžasné lidi, kteří jim věnují péči, děkuji“, dodává žena, která miluje přírodu a vše živé, co k ní patří. A nenechává ji lhostejnou, co se děje kolem nás a kolik opuštěných a strádajících tvorů mezi námi žije. Proto se snaží alespoň částečně tento stav změnit.  (ber)

Poslat nový komentář