Pišťák, Rašková, Fišer, Mačák, Smetana, Galářová... kandidátka ČSSD je vytvořena!

Pišťák, Rašková, Fišer, Mačák, Smetana, Galářová... kandidátka ČSSD je vytvořena!
ilustrační foto cssd-prostejov.cz

 

Česká strana sociálně demokratická dovedla svou kandidátní listinu do finiše. Na dnešní stranické schůzi si členové ČSSD zvolili své kandidáty do blízkých komunálních voleb.

Jak nám sdělil jeden z členů, popředí tvoří současní členové rady či vedení města. Prvenství drží současný primátor Miroslav Pišťák, následován náměstkyní Alenou Raškovou a druhým náměstkem Zdeňkem Fišerem. Čtvrtým v pořadí je 1. náměstek hejtmana Olomuckéhé kraje Alois Mačák, páté místo obsadil současný radní a předseda Sportovní komise města Prostějova Pavel Smetana, šestou radní a předsedkyně Komise prevence kriminality Milada Galářová následovaná kolegou z Rady města Bedřichem Grulichem. 

Na kandidátní listině nebude chybět v první desítce Jana Halvadžievová, předsedkyně Sociálně demokratický žen Prostějov. Mezi známými tvářemi, které podpoří kandidátní listinu do komunálních voleb, nechybí poslanec Pavel Holík či senátorka Božena Sekaninová. Své místo si našel i ředitel Domovní správy Vladimír Průša. (red)

Komentáře

Tady je jasne videt podle nazoru a reakci radovych obcanu Prostejova,co si o politicich a radnich mysli!Je tam jedna obrovska a propojena banda darebaku a zlodeju!Jesitni,arogantni o povyseni namyslenci,kteri sami sebe presvedcili o tom,ze bez nich to proste nejde...zatloukal miroslav

Ta kandidátka ČSSD je tragédie. Alespoň s takovými lidmi nevyhrají volby. Doufám, že mají obyvatelé Prostějova dost rozumu a všechny ty Pišťáky a jim podobné pošlou do zaslouženého politického důchodu.

Pokud chce Prostějov zcela zlikvidovat ,volte dosavadní koalici

Náhodou ta fotka je výborná.. aspoň bude vidět, že ANO není žádná změna... a že tu bude vládnout ANO a ČSSD a stará parta bude držet při sobě a zase krást z našich daní... kolik převlékačů kabátů už v tom ANO je..to by mě fakt zajímalo..

Faltýnek je tam proto, že je to stará ilustrační fotka...

Zasloužilé prostějovské zombie opět v akci...! Ještě stále není v našem městě všechno zbouráno ani rozkradeno, takže zkrátka svoje korejtka dobrovolně neopustí...budou-li se jich chtít občané zbavit, tak jedině snad na ně uspořádat kruhový hon...!

Co tam KUWA dělá zas ten Falťas na mítingu ČSSD. To je ale křivák pokřivenej ulhanej!!

DOMOV DUCHODCU

Základním přáním prostějovského politika v důchododvém věku je jeho snaha dožít se politické NIRVÁNY-pro blbé politiky je to nejvyšší blažený stav.Jaká je?No zemřít v prosinci na svém korytě a židli,zrovna když se předává plat s odměnami a podnikatelé vyinkasují úplatky-tedy chytit politickou nirvánu a KONEČNĚ ZDECHNOUT A ZMIZET!!!!!!!!!

Když to čtu,tak jdu blejt.Odpad města.Same křivák a bezcharakterní persóna.

Poslat nový komentář