Nový Kaufland nabídne více než stovku pracovních příležitostí

Nový Kaufland nabídne více než stovku pracovních příležitostí
ilustrační foto

V Prostějově se schyluje k otevření druhé prodejny Kauflandu. Práci tady získá více než sto lidí. Na ploše     2 676 metrů čtverečných nakupující najdou rozsáhlou nabídku zboží. K dispozici bude 256 parkovacích míst. Jak už jsme informovali - otvírá se 25. července.

Nabídka má být prý rozsáhlá. V Kauflandu si zákazníci budou moci vybírat ze seznamu více než dvacetitisícové nabídky položek.

„Vedle potravin nabídne nové nákupní místo zboží v oddělení domácích potřeb, textilu, elektra, papírnictví či hraček, sezónní výrobky, stejně jako týdně se měnící akční zboží,“ nastínil mluvčí společnosti Michael Šperl. Nabídka má sahat od výrobků prodávaných pod vlastními značkami, přes značkové zboží až k regionálním produktům.

„K tomu Kaufland nabídne dovozové zboží, stejně jako téměř dvě stovky bioproduktů. Stěžejním bodem nabídky bude oddělení s čerstvým zbožím, ať už jde o ovoce a zeleninu, mléčné produkty nebo uzeniny, sýry a jiné lahůdky v obslužném pultu, nebo křupavé pečivo rozpékané každou hodinu v pekárně,“ uvedl Šperl. Nabídku zboží prodejny doplní i další obchody jako řeznictví, tabák, vinotéka, lékárna a květinářství. U vchodu na prodejní plochu budou dva bankomaty.  Příjemná má být i otevírací doba nového obchodního domu v Olomoucké ulici.

„Lidé si tady nakoupí od pondělí do neděle od sedmi hodin ráno do deseti večer. Zákazníkům bude k dispozici 256 parkovacích míst,“ uzavřel Šperl. (kaa)

Ilustrační foto: archiv

Poslat nový komentář