V Prostějově máme 5D kino!

V Prostějově máme 5D kino!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

 

Většina lidí  už dávno ví, co je kino ve formátu 3D. Po zhlédnutí filmu jako „Avatar“, „Piráti z Karibiku“ a „Alenka v říši divů“ nejsou 3D kina a stereo brýle už ničím novým.

Obyvatelé Prostějova již ovšem mají možnost navštívit první 5D KINO, které se nachází ve Zlaté bráně. Díky speciálním 5D-technologiím můžete zhlédnout v pohyblivých-dynamických křeslech nejen trojrozměrný obraz a  Hi-Fi zvuky, ale pocítíte „skutečnou“ bouřku, blesky a nárazový vítr, vyzkoušíte „myší“ efekt a spoustu dalších unikátních zážitků. Díky speciálním efektům budete cítit volný pád do propasti i neuvěřitelné zrychlení doslova na vlastní kůži.                          

V 5D KINĚ máte garantován „efekt přítomnosti“, kde se za hranicemi fikce a skutečnosti stanete přímým účastníkem děje. Kapacita kinosálu jsou 4 místa.  Vybrat si můžete z více než dvou desítek filmů různých žánrů, které pobaví celou rodinu. Promítání trvá 5 – 6 minut, konkrétní film si zvolíte sami. 5D kino se nachází ve druhém patře. Protože se redakci nepodařilo spojit s provozovatelem, jdeme zjstit na místo samé, jak to tedy s fungováním kina je. Dle stránek by mělo být v provozu od včerejška. (red)

Poslat nový komentář