Hlasujte pro Dívku roku. Soutěží i dívka z Prostějova!

Hlasujte pro Dívku roku. Soutěží i dívka z Prostějova!
ilustrační foto

Celostátní soutěž Dívka roku, určená slečnám ve věku od 13 do 15 let, se letos koná už po 27. Finále se uskuteční 18. června v Jičíně a vy do té doby můžete dát hlas jedné z deseti finalistek, prostějovské Natálii Kočařové.

Natálii je 14 let, žije v Prostějově a je studentkou Gymnázia Jiřího Wolkera. "Ve škole mě nejvíce baví biologie, chemie a angličtina. Mám ráda řád a disciplínu a proto bych po maturitě ráda vystudovala Univerzitu obrany v oboru lékařství, láká mě také neonatologie. Mám nejlepší rodiče a o 7 let starší sestru Kristýnku. Jelikož pocházím ze sportovní rodiny, hodně se věnuji sportu. Nejvíce mě baví sportovní gymnastika, kterou dělám od tří let a o rok později jsem začala závodně tancovat hip hop a disco dance. V zimě ráda lyžuji a jezdím na snowboardu. V létě zase na kole, in-line bruslích a také ráda běhám. Miluji zdravý životní styl (cvičení + strava) a důsledně se tomu věnuji. Volný čas trávím s přáteli, dobrou knížkou nebo nad studiem,“ dodala Natálie.

Hlas jí můžete dát v podobě like na https://www.facebook.com/trenyrkarna.cz/photos/a.1096163837072894.1073741899.119026111453343/1096164320406179/?type=3&theater.

Soutěž Dívka roku je ojedinělou akcí v České republice tohoto typu a této věkové kategorie. V soutěži převažuje snaha po výchovných aspektech nad snahami pro uplatnění dívek v oblasti modelingu a show byznysu. Přesto soutěž nepostrádá ani tyto motivační prvky, protože v ní jde o to dokázat, že i hezká děvčata jsou chytrá a že tato kombinace, tj. kombinace inteligence a krásy by jim měla pomoci v životním uplatnění. (red)

 

Poslat nový komentář