Finalistky Miss OK 2020 se na soustředění nenudily!

Finalistky Miss OK 2020 se na soustředění nenudily!
Foto Miss OK
Další fotky: 
Finalistky Miss OK 2020 se na soustředění nenudily!

Soustředění před soutěží krásy zdaleka neznamená strohé nacvičování choreografií a pózování pro fotografa. Letošní finálová dvanáctka, mezi kterou je i prostějovská studentka reálného gymnázia Tereza Žáková, měla mezi mnoha jinými aktivitami možnost poslechnout si lifestylovou přednášku, zjistit, co se ukrývá v legendární vile Primavesi nebo vyzkoušet trendy cvičení s vahou vlastního těla, do kterého je zasvětili členové WOclubu.

Dívky si poslechly filozofii tohoto druhu posilování a samozřejmě se ponořily do základních cviků na vlastní kůži. Ty nejšikovnější si za odměnu odnesly pomůcky na cvičení a doufejme i motivaci se k tomuto sportu vracet. Součástí programu také byla originální přednáška o problému udržitelnosti v oblasti elektroniky.

Choreografie sice nebyly to jediné, čemu se finalistky věnovaly, budou mít ale zásadní vliv na podobu finále, a proto bylo potřeba jejich přípravu nepodcenit. O to se postaral špičkový tanečník, choreograf, ale taky herec a moderátor J. K. Sanchez.

Na finálový galavečer, kterým budou provázet skvělí moderátoři Petr Šimek a Eva Decastelo, se můžete přijít podívat už 9. 10. na zámek ve Velké Bystřici u Olomouce. Vstupenky naleznete na www.missok.cz, kde navíc můžete rovnou hlasovat pro svou favoritku. (red)

Poslat nový komentář