Víme první! Prostějov v Prostřenu od 13. února!

Víme první! Prostějov v Prostřenu od 13. února!
ilustrační foto

FTV Prima bude cyklus ze seriálu Prostřeno, který byl natočen i u hostitelů na Prostějovsku, vysílat od 13. února. Díky dobré spolupráci s FTV Prima vám PvNovinky nabídnou mimo jiné medailonky soutěžících!

Týden, kdy se natáčelo v našem regionu, začne v pondělí poklidně, příjemně a přátelsky. První hostitelkou bude v pondělí v úvodním díle mladá třiadvacetiletá maminka Jana. Soutěživá Prostějovanka nabídne ambiciózní a netradiční menu a oslnivou zábavu.

Čtyřem ženám jediný muž týdne, Jaroslav, náladu určitě nezkazí, spíš naopak. Do kuchyně dobrosrdečného lešenáře z Olomouce se podíváme v úterý.

Středa nabídne paní Drahoslavu, čtyřiašedesátiletou dámu s pohnutým osudem, a to z Němčic nad Hanou.

Ve čtvrtek se podíváme opět do Prostějova, do vypůjčené kuchyně, ve které bude vládnout servírka Renata. Tenhle díl slibuje opravdové drama, Renata sice dobře uvaří, ale hosty zaskočí její bydlení a hostitelce bouchnou saze.

Pátou účinkující je devatenáctiletá Veronika ze Šumperka. Ta překvapí nejen dobrým jídlem, ale i ohnivou show.

Týden plný chutného jídla i sladkostí, zábavných výzev a palačinkového úkolu týdne vynese vétězi výhru 60 tisíc korun. Kdo to bude? To neprozradíme, těšit se ale můžete na medailovky našich soutěžících. (ber)

 

Poslat nový komentář