Druhý z Prostřeno. Lešenář Jaroslav

Druhý z Prostřeno. Lešenář Jaroslav
Foto FTV Prima

Jak PvNovinky informovaly, od 13. února můžete na FTV Prima v pořadu Prostřeno sledovat zástupce z Prostějovska. Z pěti účastníků to budou hned tři ženy, čtvrtá pochází ze Šumperka a pátým je muž z Olomouce. Dnes představujeme druhého soutěžícího, Jaroslava, který bude vařit v úterý.

Jaroslav Macháč (47) se vyučil jako elektrikář a této profesi se věnoval asi pět let. Chvíli se pak živil jako šofér a nyní již dvacet let pracuje jako lešenář, při práci dost cestuje. Jaroslav žije s partnerkou a třemi dětmi v třípokojovém bytě v Olomouci. Jeho nejstaršímu synovi je pětadvacet a nejmladší dceři teprve jeden rok. Do pořadu Jardu přihlásila jeho přítelkyně, protože si myslí, že je to dobrý kuchař. Jaroslav je vášnivý rybář a rád jezdí na kole.

Jaroslav sám sebe považuje za "výbušného kliďase". K vaření má velmi kladný vztah, v kuchyni často experimentuje a nejraději připravuje maso. Má rád jídla z masa, chutná mu boršč, naopak nesnáší křenovou omáčku. Při stolování mu vadí neslušné chování, jako je třeba srkání.

Jeho motto: Sním, co si uvařím.

Pokud vyhraje, peníze použije na rodinnou dovolenou. (ber)

 

Poslat nový komentář