Třetí z Prostřeno. Drahoslava z Němčic

Třetí z Prostřeno. Drahoslava z Němčic
Foto FTV Prima

Jak PvNovinky informovaly, od 13. února můžete na FTV Prima v pořadu Prostřeno sledovat zástupce z Prostějovska. Z pěti účastníků to budou hned tři ženy, čtvrtá pochází ze Šumperka a pátým je muž z Olomouce. Dnes představujeme třetí soutěžící, paní Jaroslavu, která se k plotně postaví ve středu. 

Drahoslava Gibasová (64) měla docela dobrodružný život. Vyučila se dámskou krejčovou a pracovala v OP Prostějov. Poté se vdala a odstěhovala do Havířova. Měla dvě děti, nyní má tři vnoučata a také už jednu pravnučku. Po revoluci začala podnikat v oděvnictví, po osmi letech skončila její firma v konkurzu a Drahoslava odjela do USA. V Americe pracovala jako uklízečka, hospodyně, ale také šila. Po sedmi letech se vypracovala a postupně si získala klientelu. Rozvedla se, v Americe měla o dvacet let mladšího přítele. Před dvěma lety se ale vrátila do vlasti, protože se musela postarat o svoji nemocnou maminku, s níž nyní žije v Němčicích. Do pořadu se přihlásila sama, inspirovala ji kamarádka, výhra by ji potěšila.

Sama sebe charakterizuje jako veselou, temperamentní, upřímnou a energickou. Má ráda společnost a nesnáší konflikty. Baví ji šití, sport, čtení. Vaří ráda, hlavně když má pro koho, ráda experimentuje a zkouší nové recepty. Jí skoro vše, mezi její oblíbená jídla patří řízky. Neví o ničem, co by neochutnala, asi by jen nesnědla brouky a podobnou havěť. U stolu jí vadí vulgární slovník.

Její motto: Když nejde o život, tak jde o ho…. (ber)

 

Komentáře

Drahuško neměla jsi 120 lidí,ale70 tak nelži. Lidi jsi okradla.FUJ FUJ

Poslat nový komentář