Část Kostelecké ulice bude od 1. srpna uzavřena

Část Kostelecké ulice bude od 1. srpna uzavřena
ilustrační foto MMP

Od 1. srpna 2016 je třeba počítat s obousměrnou uzavírkou Kostelecké ulice v Prostějově, ve které se bude pokládat nový povrch.

Přechodná úprava provozu čeká na motoristy i pěší využívající Kosteleckou ulici. Po rekonstrukci infrastruktury do ulice vyjede těžká technika. Stavbaři zde položí zbrusu nový povrch. Uzavřená část bude v trase od Přikrylova náměstí po Martinákovu ulici.

Místo uzavírky: silnice II/366, II150A, II/150 a místní komunikace v Prostějově

Platnost úpravy: 1.8. 2016 do 15.9.2016.

Důvod přechodné úpravy: rekonstrukce silnice II/366 ul. Kostelecké v Prostějově

Za osazení značení odpovídá: Správa silnic Olomouckého kraje, příspěvková organizace, středisko údržby Jih, IČ:70960399, Kostelecká 55, 796 56 Prostějov.

Objízdná trasa bude (popis pro směr jízdy do centra) vedena z okružní křižovatky v ulici Kostelecké (u autoškoly Kalvoda), vpravo na ulici U stadionu, Josefa Lady (Severní obslužná), na okružní křižovatku v ulici Plumlovské (u Billy). Zde vlevo a dále po ulici Plumlovské na Jiráskovo náměstí, dále opět vlevo a po ulici Blahoslavova na Přikrylovo náměstí kde v okružní křižovatce naváže na původní trasu.  

Dále bude omezeno stání vozidel v části ulice Fanderlíkova a J.B. Pecky z důvodu zajištění průjezdu vozidel zásobujících pekárnu a palírnu.

MHD bude vedena následovně:

  • úplná uzavírka ulice Kostelecká mezi kruhovými objezdy od Přikrylova náměstí po ulici Martinákovu se týká jen linek MHD v Prostějově č. 16, 19, a 32.

  • linka č. 16 pojede ze zast. Kostelecká vlevo na Sladkovského (zde zastaví na nástupním terminálu) a dále na zast. Olomoucká a Tesco. Změna trasy je obousměrná. Obslouženy nebudou zastávky Pojišťovna a Vápenice.

  • linka č. 19 pojede ze stanoviště Kostelecká vlevo na Sladkovského (zde zastaví na nástupním terminálu) a dále na zast. Svatoplukova a Autobusová stanice. Změna trasy je obousměrná. Obslouženy nebudou zastávky Pojišťovna a Vápenice.

  • linka č. 32 pojede ze zast. Nemocnice vlevo na Hacarova DPS, Kostelecká a vlevo na Sportovní, dále pokračuje po trase jízdního řádu. Změna trasy je obousměrná. Obslouženy nebudou zastávky Plumlovská sídliště, Plumlovská, Lázně a Pojišt'ovna. (Zdroj MMPv)

Poslat nový komentář