Možného pachatele dvojnásobné vraždy policie dopadla!

Možného pachatele dvojnásobné vraždy policie dopadla!
ilustrační foto

 

Jak Pvnovinky informovaly, Policie ČR včera v okrese Prostějov pátrala po pachateli závažného trestného činu, kterým je dvojnásobná vražda. Čtyřiadvacetiletý T.F., který zřejmě zavraždil své prarodiče, byl v nočních hodinách policisty dopaden. Média o tom dnes krátce po 11 dopoledne informovala policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

„Včera večer přijali policisté oznámení, že v bytě domu v místní části Tovačova byly nalezeny dvě osoby bez známek života. Na základě přijatého oznámení začali kriminalisté ihned věc prověřovat a po příjezdu na místo, nalezli v uvedeném bytě tělo muže a ženy, přivolaný lékař konstatoval možné cizí zavinění. Šetřením bylo zjištěno, že se jedná o čtyřiasedmdesátiletého muže a o dva roky mladší ženu, kteří na uvedené adrese bydleli,“ uvedla Dolejšová.

Kriminalisté na místě provedli ohledání místa činu a zajistili veškeré stopy. Současně bylo bezprostředně po oznámení události zahájeno na základě zjištěných a prověřených informací intenzívní pátrání po možném pachateli. Policisté ještě téhož dne v pozdních nočních hodinách zadrželi čtyřiadvacetiletého podezřelého muže a umístili jej do policejní cely. V tuto chvíli probíhají další procesní úkony trestního řízení směřující k objasnění příčin a okolností dvojnásobné vraždy a k usvědčení jejího pachatele. Přesnou dobu a příčinu úmrtí upřesní nařízená soudní pitva,“ dodala mluvčí.

"Šlo o prarodiče dotyčného mladíka", potvrdil nám zdroj z radnice.

Aktualizované informace budou veřejnosti poskytnuty v průběhu příštího týdne. (ber)

Poslat nový komentář