Věra Martinová v Prostějově! Zítra

Věra Martinová v Prostějově! Zítra
ilustrační foto Městské divadlo v Prostějově

Věra Martinová, často přezdívaná jako „první dáma české country”, potěší své příznivce v úterý 16. května v 19 hodin, kdy je v Městském divadle v Prostějově na programu její koncert JAKO DŘÍV. Původní termín koncertu 4. května byl zrušen kvůli akutnímu onemocnění Věry Martinové.

Martinová s doprovodnou kapelou nabídnou publiku exkluzivní výběr největších hitů její třicetileté hudební kariéry.

„Věra Martinová v Prostějově naposledy vystoupila asi před dvěma lety jako host předvánočního koncertu kapelníka Václava Hybše. Z ohlasů publika vyplynulo, že by uvítalo samostatný koncert této skvělé zpěvačky,“ uvedla ředitelka Městského divadla v Prostějově Jana Maršálková s tím, že třicetileté výročí kariéry je skvělým důvodem pro takové vystoupení.

Koncert – stejně jako vloni vydané trojalbum – dokazuje bohatost hudebních stylů, jimiž Věra Martinová prošla nebo se nechala inspirovat. Připomíná řadu excelentních autorů a interpretů, s nimiž spolupracovala: Michala Tučného, Jaromíra Nohavicu, Pavla Vrbu, Ivana Hlase, Pavlínu Jíšovou, Ivo Viktorina a řadu dalších.

Byť je Martinová často nazývána „první dámou české country“ či „stálicí naší populární hudby“, sama se cítí být především muzikantkou tělem a duší, která je otevřena všem hudebním inspiracím a vlivům. A chce své posluchače příjemně překvapovat pěknými písničkami s kvalitními texty.

Doprovodná skupina složená z výjimečných muzikantů vystoupí ve složení Milan Janeček – basová kytara, Bára Šůstková – housle a zpěv, Jakub Juránek – kytary a zpěv, Adrian Ševeček – bicí. (red)

Poslat nový komentář