Šumica v Prostějově. Opět uslyšíme cimbálovku!

Šumica v Prostějově. Opět uslyšíme cimbálovku!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz, plakát
Další fotky: 
Šumica v Prostějově. Opět uslyšíme cimbálovku!

Po loňském úspěšném koncertu se do Smetanových sadů v Prostějově vrací cimbálová muzika Šumica. Opět ji pozval Okrašlovací spolek města Prostějova, a to na 9. září. Spolupořádajícím partnerem je tentokrát i spolek Pomáháme tancem, spolek, za kterým stojí několik úspěšných charitativních plesů. Koncert začne v patnáct hodin.

"Veřejný koncert ve Smetanových sadech bude malým dárkem obyvatelům města k blížícím se Hodům," uvedl pro Prostějovské novinky předseda spolku Pomáháme tancem Tomáš Lázna. 

"Bohužel z důvodu rekonstrukce Národního domu nemůžeme letos na hodové slavnosti uspořádat tradiční módní přehlídku, tudíž jsme hledali, čím bychom mohli Prostějovanům udělat radost. A napadla nás cimbálovka z nedalekého Lutína, se kterou máme nejen my, ale i prostějovské obecenstvo dobré zkušenosti", uvedla Milada Sokolová z Okrašlovacího spolku.

Posluchači se mohou těšit i na občerstvení. "Občerstvení zajistí nejen Národní dům, ale také rodinné vinařství Bukovský z Kobylí, tudíž vás všechny zveme i na ochutnávku vína", přidal pozvání Lázna. (red)

 

 

Poslat nový komentář