Městské divadlo ruší některá představení

Městské divadlo ruší některá představení
ilustrační foto

Městské divadlo rozeslalo návštěvníkům i novinářům e-mail.

"Epidemická situace se mění každým dnem, nezlepšuje se a zjevně, podle všech prognóz, tomu tak bude i v následujících týdnech. Nemoc nebo karanténa se pochopitelně nevyhýbá ani divadelnímu prostředí, realizace každého plánovaného představení či koncertu je vždy nejistá do poslední chvíle. Navíc hromadné akce, přes všechna dodržovaná opatření, nejsou za současné situace místem, které bychom měli vyhledávat.

Po pečlivé úvaze a zvážení všech těchto okolností jsme se rozhodli do Vánoc program Městského divadla maximálně omezit. Rušíme všechna představení pro školy, rušíme koncert la Búsqueda v pondělí 29. 11., rušíme představení Carmen Y Carmen ve čtvrtek 2. 12. a rušíme představení Vyšla hvězda nad Betlémem pro 4lístek v neděli 5. 12. Jednáme o náhradních termínech nebo titulech, budeme Vás informovat přes webové stránky, hromadnými emaily a na plakátech divadla. Jsme Vám k dispozici na emailu nebo telefonu,“ uvedla ředitelka Jana Maršálková.

Vstupné bude divadlo vracet v případě zcela zrušeného představení, při nabídce náhradního termínu vracíme vstupné, pokud divákovi termín nevyhovuje, a to v časově limitovaném období. (red)

Poslat nový komentář