On-line přenosy ze zastupitelstva zajistí radnice. Konečně

On-line přenosy ze zastupitelstva zajistí radnice. Konečně
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

 

Primátor Miroslav Pišťák na čtvrteční tiskové konferenci prohlásil, že oficiální přenosy on-line z jednání zastupitelstva zajistí od 16. února radnice. Dá tak stopku pirátskému vysílání, které snímalo předešlá zastupitelstva. 

„Kolem přímých přenosů probíhají nesmyslné diskuse. My jsme toto připravovali už v minulém volebním období. Konečně máme k dispozici potřebné povolení Úřadu pro ochranu osobních údajů a po řádné evidenci jsme získali souhlas. Na galerii nebude muset stát někdo v utajení, budeme to provozovat na vysoké úrovni my,“ vysvětlil Pišťák. Podle jeho slov bude záznam dostupný na webu města. Jak dlouhou dobu určí zastupitelé.

Primátor se netajil tím, že pirátskému vysílání nijak nefandil. „Doufal jsem, že ten, kdo nás natáčel, se k tomu alespoň přizná a na to, že jsme snímáni, nás třeba ze slušnosti upozorní,“ konstatoval Pišťák, který podle svých slov žádný ze záznamů neviděl. “Mně nevadí, když si mě někdo fotí nebo natáčí a nepožádá mě o souhlas, protože vím, že jsem politik a veřejná osoba, a ta si bohužel musí nechat líbit skoro všechno. Někdy si ale říkám, že alespoň na půl dne nebýt primátorem, dovolil bych si emoce,“ dodal. (ber)

Komentáře

Pan primátor říká, že "alepsoň na půl dne nebýt primátorem, dovolil bych si emoce".... vážený pane, to by musel být hrozný pohled vidět pána v letech usedavě plakat !! Držte emoce, stejně jako držíte moc!

 

Poslat nový komentář