Zajímají názory "běžného občana" zastupitele? Povětšinou ne!

Zajímají názory "běžného občana" zastupitele? Povětšinou ne!
ilustrační foto archiv PvNovinky.cz

 

Na posledním jednání zastupitelstva města Prostějova v bodu "32. Dotazy, připomínky a podněty členů zastupitelstva města" padl od Hany Naiclerové (ANO2011) návrh, aby bylo umožněno vystoupení pana Zakopala k tématu jezdeckých kasáren. Slovo mu uděleno nebylo. „Nebudu porušovat jednací řád,“zlobil se primátor Miroslav Pišťák.

„Za dobrotu na žebrotu,“ohradil se primátor. „Bod jezdeckých kasáren nebyl zařazen do programu jednání. Jednací řád porušovat nebudu, nechci zase odpovídat ministerstvu vnitra na stížnosti,“ dodal Pišťák.

Muž přitom neměl možnost zažádat si o vystoupení, jelikož nevěděl, do kterého bodu budou Jezdecké kasárny zařazeny. Ani hlasování o vystoupení občana do zastupitelstva nepustilo. Návrh nebyl schválen. (ber)

Komentáře

Již samotný termín "běžný občan" je zavádějící. Copak zastupitelé nejsou také (běžní) občané. Koaliční zastupitelé se tak nechovají, jsou vjerchňuška, jak se kdysi ve VUML učili. Pro nepamětníky: večení univerzita marxismu leninismu, někteří mají i státnici z předmětu "Obušek" nebo "Oportunismus", případně "Organizování LM"....

Poslat nový komentář