Zastupitelstvo se blíží. Bude náročné

Zastupitelstvo se blíží. Bude náročné
ilustrační foto

 

Šesté zasedání Zastupitelstva města Prostějova se bude konat v pondělí 8.6.2015 od 13 hodin. Zastupitele čeká plno práce a zřejmě i dlouhé jednání.

Na programu je mimo jiné schválení smlouvy o reklamě s LHK Jestřábi, schválení prodeje pozemků v Brněnské ulici v areálu bývalého zahradnictví, vybudování parkoviště za obchodním domem KUBUS v Prostějově, zpráva o činnosti rady města za uplynulé období a vyhrazení pravomoci rozhodnout o podání odvolání proti rozsudku I. stupně ve sporu o určení neplatnosti smlouvy uzavřené se společností Manthellan, a.s. (red)

Komentáře

Některým hlavním koaličním protagonistům ale dochází dech, tak se možná dočkáme i nepatrného pokroku v mezích povolených rudo-oranžovou koalicí. Určitě jim v koalici došlo, že dělat vše jen silou není šťastné řešení, akce vyvolává reakci a tak předpokládám, že zvolí "uspávací taktiku". Dát tak choulostivé téma jako je sviňárna s Manthellanem jako poslední bod programu, tedy kolem půlnoci, to už budou podřimovat i hlavní signatáři této pro město nevýhodné smlouvy.

To zase bude šaškárna!

Poslat nový komentář