Magistrát hledá právníka a technika

Magistrát hledá právníka a technika
ilustrační foto

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovní pozice právník/čka a technik/čka.

Jde o pozici právník/právnička právního a personálního oddělení odboru kanceláře tajemníka a technik/technička  stavebního úřadu. Požadavky na pracovní pozice naleznete v oznámení o vyhlášení výběrových řízení na http://www.prostejov.eu/cs/aktuality-archiv/magistrat-hleda-zamestnance-4.html. Přihlášky je možné doručit i prostřednictvím právního a personálního oddělení Odboru kancelář tajemníka. U obou výběrových řízení je termín podání přihlášek do 18. 10. 2016. (red)

Komentáře

http://olomouc.idnes.cz/tajemnik-magistratu-lubomir-balas-radnice-transp... - tady se o tom píše, co je to za podvodníka, a takový člověk šéfuje úředníkům, chce se mi zvracet

Jen se pozastavme nad tím, kolik už bylo v novinách článků o tom, jak probíhají konkursy na místa úředníků. A tajemník to pokaždé odmítl komentovat s tím, že se bude zodpovídat pouze panu starostovi resp. primátorovi. Čestný člověk promluví, ale tento brebenda asi čisté svědomí nemá, tak to zazdí. Přitom je v podstatě ze své funkce neodvolatelný - to by musel posvětit ředitel krajského úřadu v Olomouci. A co už je úplně pohlouplé, jak se fotí a dekoruje s těmi oceněními co Magistrát obdržel. To je přece zásluha všech úředníků, i uklízeček a pomocného personálu. Ten na tom má nejmenší podíl. Co ten člověk v podstatě dělá? Vyhledává stále nové a nové úředníky-svoje lidi a nepohodlných úředníků se zbavuje - jsou úřady, které vypíší během roku 2-3 výběrová řízení, a podívejte se, kolik se jejich vypisuje v Prostějově....LIDI, PROBUĎTE SE !

Jo. Nejprve Baláš nabral armádu (zrušenou kasárna) a teď koukám, že to pokračuje. No jo....

To je ten tajemník Baláž co bere brebendy a nedaní je z Vodovodů jak se uvádělo v tisku?Vodovody kanalizace,ASA,FTL všechno podivné propletence peněz a politiky.

O jaké cenzuře hovoříte? ... A co podpis? :)

Proč to nezveřejníte? Cenzura? Spravuje to město. Aha, tak to chápu.

Achjo... už zase se hledají noví a noví zaměstnanci magistrátu. Nepohodlných lidí se tajemník Baláš zbaví a dosadí si tam svoje lidi. Nutnou podmínkou do přijetí pracovního poměru úředníka zdejšího magistrátu je rodinný vztah k tajemníkovi či jiná výhoda... Lidi proberte se a nebuďte lhostejní k tomu, co se na magistrátu děje?

Poslat nový komentář