Magistrát hledá zaměstnance!

Magistrát hledá zaměstnance!
ilustrační foto

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovní pozice na dobu neurčitou na post vedoucí oddělení rozvoje a investičních záměrů Odboru rozvoje a investic Magistrátu města Prostějova.

Termín pro podání přihlášky je 15. 1. 2017, předpokládaný nástup únor 2017, příp. dle možností vybraného uchazeče. Bližší informace naleznete na úřední desce města na adrese http://www.prostejov.eu/redakce/index.php?lanG=cs&clanek=152956&slozka=128783&as4uOriginalDomain=www.prostejov.eu&detail_claim=70118&. (red)

Komentáře

Pod tajemníkem Balášem se prohýbá židle, na které hnije už hezky dlouho. Je s podivem, že se o praktiky tajemníka zajímá jen Hanácký Večerník. Co PVnovinky, Prostějovský večerník, Prostějovský deník? - http://www.hanackyvecernik.cz/zpravy/reste-tajemnika-balase-vyzyva-prost...

Lukrativní místo. Poslední šéf tam měl "vývar" jen z jednoho pozemku "malá domů" asi 4.500.000.--Kč čistého. Zda - li těch pozemků nebylo více se už nedozvíme. Papíry jsou v archivu a pokud by je někdo chtěl hledat, musí za to zaplatit! Řekla paní primátorka na prosincovém zastupitelstvu. Pán Bůh zaplať, že jsou v archivu, že to neházeli do skartovacího stroje jako práci pana poradce B. Pácla.

Poslat nový komentář