Magistrát hledá referenta sociálních věcí!

Magistrát hledá referenta sociálních věcí!
ilustrační foto

Tajemnice Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu určitou (zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou) referent/ka sociálních věcí na oddělení sociálně – právní ochrany dětí Odboru sociálních věcí Magistrátu města Prostějova.

Podmínkou je vysokoškolské vzdělání v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci dle § 49a) zák. č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí a v souladu s ustanovením dle § 110 zák. č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, výhodou znalost agendy sociálně-právní ochrany dětí a náhradní rodinné péče a zkouška odborné způsobilosti pro správní činnost na úseku sociálně-právní ochrany dětí.

Jde o plný pracovní úvazek na dobu určitou (zástup za MD a RD; předpokládaná délka pracovního poměru maximálně tři roky). Termín pro podání přihlášky je do 16.06.2020, předpokládaný nástup červenec 2020, příp. dle možností vybraného uchazeče.

Bližší informace o pracovním místě podá Marcela Vejmělková, vedoucí odboru sociálních věcí, tel. č. 582 329 550, nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář