Magistrát hledá technika stavebního úřadu

Magistrát hledá technika stavebního úřadu
ilustrační foto

Tajemnice Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou referent – technik stavebního úřadu pro výkon stavebního úřadu na oddělení územního a stavebního řízení pro přičleněné obce Magistrátu města Prostějova.

Uchazeč musí mít a)vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu ve studijním oboru stavebního, architektonického nebo právnického směru, nebo b) vyšší odborné vzdělání v oboru stavebnictví a 2 roky praxe v oboru stavebnictví. Výhodou je, mimo jiné, znalost agendy stavebního úřadu, orientace ve stavebních výkresech a zkouška odborné způsobilosti při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu.

Jde o plný pracovní úvazek na dobu neurčitou. Termín pro podání přihlášky je do 5.2.2021, předpokládaný nástup únor/březen, příp. dle možností vybraného uchazeče. Bližší informace o pracovním místě podá Jan Košťál, vedoucí odboru Stavební úřad, tel. č. 582 329 153 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář