Magistrát hledá památkáře!

Magistrát hledá památkáře!
ilustrační foto radnice

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou vedoucí oddělení památkové péče Odboru územního plánování a památkové péče Magistrátu města Prostějova.

Podmínkou účasti ve VŘ je, mimo jiné, vysokoškolské vzdělání v oboru památkové péče, dějin umění, historie nebo v oboru blízce příbuzném.

Výhodou je praxe ve vedoucí pozici, znalost památkového fondu a historie Prostějova, praxe ve veřejné správě, schopnost čtení a interpretace stavebních výkresů, orientace v právních předpisech: - zákon č. 500/2004 Sb., správní řád - zákon č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči a odborné znalosti týkající se restaurování, stavebních úprav, apod.

Zájemce musí splňovat předpoklady pro výkon některých funkcí ve smyslu zákona č. 451/1991 Sb. (lustrační osvědčení), pro výkon funkce bude nutné splnit zvláštní odbornou způsobilost dle zákona o úřednících ve veřejné správě.

Termín pro podání přihlášky je do 18. 11. 2022 včetně, předpokládaný nástup ihned, příp. dle dohody.  

Bližší informace o pracovním místě podá Jan Mlčoch, vedoucí Odboru územního plánování a památkové péče MMPv, tel. č. 582 329 752 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář