Magistrát hledá zaměstnance!

Magistrát hledá zaměstnance!
ilustrační foto

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou vedoucí oddělení veřejných zakázek Odboru dotací a veřejných zakázek Magistrátu města Prostějova.

Požadavkem je, mimo jiné, vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu, výhodou obor vzdělání zaměřený na právo, ekonomii nebo obor vztahující se k problematice veřejných zakázek, znalost zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění; zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, v platném znění; zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění, praxe v řídící činnosti a ve veřejné správě, orientace v zadávání veřejných zakázek spolufinancovaných z fondů EU a umění jednat s lidmi (dobré komunikační schopnosti).

K přihlášce uchazeč připojí následující doklady: životopis, ve kterém budou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, u cizích státních příslušníků též obdobný doklad osvědčující bezúhonnost vydaný domovským státem, pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost čestným prohlášením a ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.

Termín pro podání přihlášky je do 9.  6. 2023, předpokládaný nástup dle možností vybraného uchazeče. Bližší informace o pracovním místě podá Lenka Rašková, vedoucí Odboru dotací a veřejných zakázek MMPv, tel. č. 582 329 123 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (PR)

Poslat nový komentář