Magistrát hledá referenta/ku přestupkového oddělení

Magistrát hledá referenta/ku přestupkového oddělení
ilustrační foto radnice

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou REFERENT/REFERENTKA PŘESTUPKOVÉHO ODDĚLENÍ na Odboru občanských záležitostí Magistrátu města Prostějova.

Požadavkem je, mimo jiné, vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu, výhodou pak vzdělání v magisterském studijním programu v oboru právo na vysoké škole v České republice, znalost následujících právních předpisů a jejich prováděcích předpisů: - zákon č. 361/2000Sb., o provozu na pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů - zákon č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, ve znění pozdějších předpisů - zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění , zkouška odborné způsobilosti v přestupkové agendě  a  praxe ve veřejné správě.

Přihlášku můžete doručit prostřednictvím podatelny Magistrátu města Prostějova na adrese nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov 796 01, prostřednictvím pošty na adresu Magistrát města Prostějova, personální oddělení, nám. T. G. Masaryka 130/14, Prostějov 796 01, prostřednictvím datové schránky města Prostějova: mrtbrkb. Obálka musí být vždy označena zn.: „VŘ – referent/ka přestupkového oddělení“.

Termín pro podání přihlášky je do 15.  3. 2024, předpokládaný nástup ihned po ukončení výběrového řízení, příp. dle možností vybraného uchazeče.

Bližší informace o pracovním místě podá Alena Kaplánková, vedoucí přestupkového oddělení, tel. č. 582 402 280 nebo za personální oddělení Zdeňka Bendová, tel. č. 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (red)

Poslat nový komentář