Vůně zelňačky, bramboráků či grilovaných chobotnic? Je tu Restaurant Day!

Vůně zelňačky, bramboráků či grilovaných chobotnic? Je tu Restaurant Day!
ilustrační foto pozvánka

Již dnes od jedenácté dopolední se na zahrádce Národního domu koná Prostějovany stále oblíbenější Restaurant Day. Co nám tentokrát nabídne?

Těšit se můžete na indické speciality, v nabídce bude například rybí suruwa, falafel a kuřecí korma. Poprvé budou na stánku medová srdce, těšit se můžete na domácí pivo, baskickou kuchyni, zelňačku, domácí koblihy, nakládané sýry, domácí loupáky, kváskový chleba. "Prodejci nabídnou kuřecí směs, chobotnice a domácí staročeské buchty," pozvaly všechny zájemce o gurmánské zážitky Milada Sokolová, Martina Šponarová a Markéta Valentová, hlavní organizátorky akce. Novinkou budou také bramborové zelňáky s česnekem, čerstvě natrhanou majoránkou a restovaným špekem.

Takže, chystejte chuťové pohárky a také krabičky, abyste si některé z laskomin mohli odnést domů. (red)

Poslat nový komentář