Cipísek rozjíždí další školní rok programů pro rodiče a děti od miminek po předškoláky!

Cipísek rozjíždí další školní rok programů pro rodiče a děti od miminek po předškoláky!
ilustrační foto koláž MC Cipísek

Mateřské centrum Cipísek nabízí zázemí a programy rodinám s dětmi v Prostějově přes sedmnáct let. V září rozjíždí další sezonu a chybět nebudou pravidelné tradiční programy s Cipískem, ale i nové aktivity.

"MC zahajuje školní rok dny otevřených dveří ve všední dny od 5.9. do 16.9. vždy 8.30-12.00. V tomto termínu proběhne i druhé kolo zápisů do pravidelných programů, které budou zahájeny 19.9. dle rozpisu nahlášených skupin. Centrum nabízí volná místa v mimiklubech pro maminky s miminky od 3 do 9 měsíců, v programech pro rodiče s dětmi od 1 do 3 let i v adaptačním programu Cipískova školička pro děti před nástupem do školky", uvedla pro Prostějovské novinky Markéta Skládalová z Cipísku. 

Bližší informace o programech a volných místech v jednotlivých skupinách získají zájemci e-mailem: mcprostejov@centrum.cz nebo telefonicky ve všední dny tel. 723 436 339.

"V podzimním cyklu programů čekají rodiny s dětmi nejen pravidelná setkávání plná povídání, hudebních, výtvarných a pohybových aktivit, ale také řadu besed, kurzů a seminářů pro rodiče a také jednorázových akcí pro celé rodiny", těší se na vzájemná setkávání Skládalová. (red)

Poslat nový komentář