Cipísek pomohl myslivcům s krmením pro lesní zvěř

Cipísek pomohl myslivcům s krmením pro lesní zvěř
Foto MC Cipísek
Další fotky: 
Cipísek pomohl myslivcům s krmením pro lesní zvěř

Letos již po šestnácté pomohl Cipísek myslivcům s přípravou krmení pro lesní zvěř na zimu. I přes nepřízeň počasí se děti s rodiči sešli ve středu 8. listopadu v podvečer u Mateřského centra Cipísek a vydali se na cestu za panem myslivcem ke hvězdárně do Kolářových sadů. 

Tam je čekali nejen myslivci, ale zpívání, pohádky a sladké a svítící odměny. Letos se poprvé za dobu trvání akce konala bez pana myslivce Michla, který nás v květnu letošního roku navždy opustil. Předal štafetu svému příteli M. Klíčovi, který ve spolupráci s mateřským centrem bude pokračovat nejen při lampionových cestách, ale i při letních výletech do přírody.

"Děkujeme všem, kteří se sešli na naší lampionové cestě  a přinesli krmení pro lesní zvěř na zimu i přes chladné a mokré počasí. Děkujeme také za účast náměstkyni primátorky Hemerkové a Statutárnímu městu Prostějov za techniku a promítání, paní učitelce Ftačníkové za zpívání s kytarou, Lesům ČR za odměny pro děti, studentkám SOŠPO za pomoc, Městské policii Prostějov za bezpečný přechod průvodu. Díky všem a příští rok pěkné počasí s sebou", děkuje za mateřské centrum Markéta Skládalová.

Kdyby ještě někdo měl doma nasbírané krmení pro lesní zvěř (kaštany, bukvice, mrkev, suché pečivo atd.), může jej přinést do MC Cipísek v provozní době do čtvrtka 16. listopadu. Cipísek předá krmení myslivcům, kteří si jej rozvezou do lesa. 

Jménem mateřského centra děkujeme! (red)

 

Poslat nový komentář