V dubnu Cipísek čaroval, v květnu se bude věnovat rodinám

V dubnu Cipísek čaroval, v květnu se bude věnovat rodinám
ilustrační foto
Další fotky: 
V dubnu Cipísek čaroval, v květnu se bude věnovat rodinám
V dubnu Cipísek čaroval, v květnu se bude věnovat rodinám

Po dvou letech on-line čarování mohli konečně děti i rodiče s Cipískem čarovat naživo. V rámci čarodějnického týdne mateřského centra Cipísek čekal na děti čarodějnický program v kostýmech. 

Nechybělo lovení mazlíčků z lektvaru, prolézání pavučinou, čarodějné tvoření, písničky, tanečky a samozřejmě ani perníček z perníkové chaloupky.

„Věříme, že se nám to čarování dobra s dětmi povedlo. A taky že se děti i rodiče pobavili a užili si společný čas trochu netradičně.“

Květen bude Cipísek věnovat zdravým vztahům v rodině.

Začátkem května čeká MC příprava na svátek maminek a společné zdobení stromu Láskovníku před mateřským centrem od 2.5. do 6.5.

V rámci týdne pro rodinu, který vyhlašuje Cipísek už řadu let před Mezinárodním dnem rodiny 15.5., bude opět vytvářet společný projekt v centru - tentokrát na téma Jablko nepadá daleko od stromu. Květnová podvečerní rodičovská beseda 17.5. je pak věnována sourozeneckým vztahům a je určena i veřejnosti, nejen pravidelným návštěvníkům.

MC Cipísek chce rovněž podpořit ukrajinské maminky s dětmi v Prostějově a vyhlašuje po dohodě s Charitou sbírku jarní obuvi pro maminky a děti. Ta bude probíhat od 2.5. do 13.5. v MC. Jarní boty budou pak předány prostějovské Charitě, která je rozdá potřebným rodinám.

Cipísek už také připravuje červnové programy i letní aktivity pro rodiče a děti. O všech aktivitách a pravidelných i jednorázových programech MC Cipísek se zájemci dozví na webových a facebookových stránkách: www.mcprostejov.cz a www.facebook.com/cipisekprostejov Nebo také v on-line facebookové skupině Rodičovské inspirace MC Cipísek. (red)

Poslat nový komentář