Místo hraní skončila na záchytce. Předtím poplivala strážníka

Místo hraní skončila na záchytce. Předtím poplivala strážníka
ilustrační foto MP Praha

Devětadvacetiletá žena navštívila 24. 8. 2022 kasino a její chování nebylo zrovna podle slušných pravidel. Nejenže byla opilá, ale nepatřičným způsobem vyrušovala ostatní návštěvníky, které také slovně urážela a napadala. Žena nedokázala ovládnout své chování ani za přítomnosti přivolané hlídky.

Na zákonné výzvy strážníků vůbec nereagovala a její agresivita se naopak stupňovala. Jednomu z hostu dokonce vzala mobil z ruky, který potom zahodila na zem. Hlídka se pokusila opět za pomocí zákonné výzvy ženu uklidnit, avšak marně. Agresorka začala pohybovat rukama před obličejem strážníka, své emoce nezvládla a plivla mu do obličeje. Zasahující hlídce nezbylo nic jiného než za pomocí donucovacích prostředků ženě nasadit pouta. "Dechová zkouška byla pozitivní a prokázala hodnotu 1,71 promile alkoholu. Po vyšetření lékařem byla agresivní žena převezena na záchytnou stanici do Olomouce," doplnil inspektor Petr Zapletal.

Při celém incidentu nevznikla žádná škoda na majetku a nedošlo k žádnému zranění. Jednání, kterého se žena dopustila, bude muset vysvětlovat u správního orgánu pro podezření z přestupku proti veřejnému pořádku a občanskému soužití. (red)

Poslat nový komentář