Hlasujte pro naši Ženu regionu!

Hlasujte pro naši Ženu regionu!
Foto Miluše Hovorková

Celonárodní soutěž ŽENA REGIONU je určena všem ženám, které dosahují jedinečných výsledků nejen ve své profesi, ale aktivně se podílejí i na veřejném životě, tvoří hodnoty, pomáhají nemocným, dětem či zvířatům, přispívají ke zlepšení a rozvoji svého regionu, a ještě při tom zvládají péči o rodinu. V letošním roce bojuje i jedna dáma z Prostějova. Podpořte ji svým hlasem!

Nejedná se jen o veřejně známé a úspěšné osobnosti, ale především o obyčejné ženy, o jejichž smysluplných a nezištných aktivitách nemá veřejnost většinou ani tušení. Taková je i Miluše Hovorková, kterou můžete podpořit hlasem zde: http://www.zenaregionu.cz/zena/1220/miluse-hovorkova

Miluše Hovorková

I přes nelehké období se paní Miluše ve spolku Pomocná ruka s ohromnou energií snaží poskytovat opravdu nadstandardní služby všem, kteří jsou jakkoli závislí na pomoci druhých. Pro handicapované děti pořádá sportovní, zábavné i kulturní akce a charitativní sbírky. Spolek poskytuje služby osobní asistence pro seniory a lidi s tělesným postižením či chronickým onemocněním. Miluška již několik let stojí za tradičními dovolenými v Chorvatsku, které jsou určeny pro tělesně postižené. Tam funguje nejen jako delegátka, ale také jako překladatelka. Pod jejím vedením spolek pomáhá potřebným i při jednání s úřady a při vyřizování dávek.

Nejen klientům, ale i jejich nejbližším, dodává sílu a dobrou náladu v těžkých chvílích jejich života už dvě desítky let.

Hlasovat v 11. ročníku soutěže Žena regionu můžete do 23. srpna 2020. Ve dnech 1. září až 31. října se bude konat vyhlášení a slavnostní předávání ocenění regionálním vítězkám ve všech krajích ČR. Slavnostní galavečer s vyhlášením absolutní vítězky soutěže se uskuteční 12. října v Senátu ČR a jeho součástí bude vyhlášení absolutní vítězky soutěže Žena regionu, vítězky Ceny odborné poroty a ambasadorek a vítězky Ceny Senátu Parlamentu ČR. 

Prostějov již vítězku soutěže Žena regionu v Olomouckém kraji v minulosti měl. V roce 2017 veřejnost tento titul přiřkla předsedkyni Okrašlovacího spolku města Prostějova Miladě Sokolové. (ber)

Komentáře

Prostějov má ještě jednu oceněnou Ženu regionu Olomouckého kraje, to je paní Jarmila Zelenská, Kozí farma Rozinka, Čelechovice na Hané. Pro ocenění si jela do Prahy, navštívila Senát a setkala se tam s ostatními oceněnými ženami.

No popravdě hlasovat nemohu. kdysi jsem hledala v této instituci pomoc, a to pro kluky, kteří žili ve společné domácnosti s otcem, samoživitelem, který byl nezaměstnaný. Klukům nemohli pomoci, protože byli sice sociálně vyloučení, hubení a drobní, ale zdraví. Takže nespadali do žádné"skatulky" a nikdo jim o podobných isntitucí nepomohl. Jen soukromí lidé, kterým zpětně děkuji.

Poslat nový komentář