V Prostějově se bude vyhlašovat Sportovec Olomouckého kraje 2015

V Prostějově se bude vyhlašovat Sportovec Olomouckého kraje 2015
ilustrační foto kr-olomoucky.cz

28. ledna budou známi vítězové jednotlivých kategorií ankety, kterou Olomoucký kraj vyhlašuje ve spolupráci se společností TK PLUS. Letošní ročník „sportovce“ je už patnáctý v pořadí. Slavnostní večer spojený s vyhlášením vítězů se uskuteční od 19.30 hodin v Městském divadle v Prostějově.

Ocenění budou sportovci, které vybrala hodnotící komise v celkem osmi kategoriích. Skleněnou trofej se znakem Olomouckého kraje a nápisem Sportovec Olomouckého kraje 2015 získají tři nejlepší jednotlivci, družstvo, junior, juniorské družstvo, nejlepší trenér a handicapovaný sportovec a sportovkyně. Nebude chybět ani čestná cena a cena Olomouckého kraje.

Hodnotící komise složená ze zástupců Olomouckého kraje, České unie sportu, sportovních novinářů, zástupců krajských sportovních svazů, komise pro mládež a sport Olomouckého kraje a zástupců bývalých okresních měst letos vybírala ty nejlepší z více než sedmdesáti jednotlivců, téměř čtyř desítek družstev, čtrnácti trenérů a pěti handicapovaných sportovců. (red)

Poslat nový komentář