Nemocnice láká sebevrahy, smrtelný skok z okna!

Nemocnice láká sebevrahy, smrtelný skok z okna!
ilustrační foto

Okna nemocnice přitahují ty, kteří si chtějí sáhnout na život.  Dokladem toho je dnešní neštěstí. Z třetího patra budovy vyskočil třiapadesátiletý muž.

V krátkém čase další případ, tentokrát se smutným koncem. Své problémy skokem z třetího patra nemocniční budovy vyřešil muž staršího věku. Na místě nebyl nikdo, kdo by mu v jeho rozhodnutí zabránil.

„Potvrzuji, že dnes, dvě hodiny po půlnoci, skutečně ze třetího patra budovy prostějovské nemocnice vyskočil muž staršího věku. Na místě byli zdravotníci traumatologie, bohužel veškerá resuscitace byla marná. Muž svým zranění na místě podlehl. Událost posuzujeme jako sebevraždu,“ informoval mluvčí policie Josef Bednařík. Jeho slova doplnila i mluvčí nemocnice Hana Szotkowská.

„Dnes v noci, ze středy na čtvrtek, spáchal sebevraždu třiapadesátiletý pacient nemocnice skokem ze třetího patra traumatologického oddělení. Bohužel i přes okamžitou pomoc, poskytnutou personálem, muž na následky zranění, která utržil při pádu, zemřel. Události se bohužel nedalo nijak zabránit. Co ho k tomuto kroku vedlo je nyní předmětem vyšetřování Policie ČR. Víc věc nebudeme komentovat.“ (kaa)

Ilustrační foto: archiv

Poslat nový komentář