Přípravy na Dýňovou stezku jsou v plném proudu!

Přípravy na Dýňovou stezku jsou v plném proudu!
Foto PvNovinky.cz
Další fotky: 
Přípravy na Dýňovou stezku jsou v plném proudu!

Novinku pro letošní podzim připravili pro malé i velké milovníky dobré zábavy Okrašlovací spolek města Prostějova a Spolek koncesionářů taxi Prostějov. V pátek 14. října pořádají ve Smetanových sadech v Prostějově Dýňovou stezku odvahy a zručnosti. Přípravy na akci vypukly již v počátku týdne, od pondělka.

"V pondělí jsme ve spolupráci se Spolkem koncesionářů taxi Prostějov rozvezli 100 dýní do partnerských školek Aloise Krále, Hanačka, Květná, Partyzánská a rodinného centra Lodička. Nově se ještě přidala mateřská školka Melantrichova," vypočítala Milada Sokolová, předsedkyně Okrašlovacího spolku města Prostějova, která poděkovala jak taxikářům, tak Zahradnickému centru Marciánová z Kostelce na Hané, že ceny pro nákup dýní byly skutečně příznivé. V průběhu středy a čtvrtka se budou dýně vyřezávat, v pátek pak budou převezeny do Smetanových sadů. V 18 hodin pak vypukne samotná Dýňová stezka, na jejímž začátku budou dvě megadýně.

"I vy si můžete s dětmi vyřezat a přinést tu svou, v parku budeme už od půl paté stezkupřipravovat. Čím víc jich bude, tím lépe," dodala Sokolová. (ber)

Poslat nový komentář