Pozvánka na ideathon k participativnímu rozpočtu města Prostějova

Pozvánka na ideathon k participativnímu rozpočtu města Prostějova
ilustrační foto pozvánka

Od 1. 10. 2022 můžete stále přihlašovat své náměty na zkvalitnění veřejného prostoru nebo jeho doplnění a to v rámci dalšího ročníku participativního rozpočtu Společně rozvíjíme Prostějov.  Na otázky, zda je Váš nápad realizovatelný nebo jak podat projekt, můžete najít odpověď již tento čtvrtek 13. 10. 2022 na tzv. Ideathonu v zasedací místnosti ve dvoře prostějovské radnice kdykoliv v době od 14 do 18 hodin.

Na setkání s Vámi se těší zástupci odborů magistrátu včetně koordinátorky participativního rozpočtu. Pokud chcete pomoci s dopracováním projektů (každý může podat až tři!), nebojte se zeptat a využít možnost konzultace. Projekt musí být umístěn na pozemcích ve vlastnictví města.

Veškeré informace k postupu, harmonogramu i k pravidlům letošního ročníku najdete na https://rozvijime.prostejov.eu/…022

Pokud Vám termín konzultací nevyhovuje, můžete přijít s dotazem na Odbor rozvoje a investic na ul. Školní 4 nebo se telefonicky či e-mailem obrátit na koordinátorku, Ing. Jitku Vystavělovou, tel. 582 329 380, e-mail: jitka.vystavelova@prostejov.eu

Neváhejte s podáním projektů, i když termín ukončení podání návrhů je 30. 11. 2022. Do tohoto termínu je možné náměty upravovat a „pilovat“.

„I v letošním roce je vyčleněna pro realizaci projektů částka ve výši 3 mil. Kč. Vítěznými náměty, které uspěly v hlasování v minulém roce, jsou: Altán v Kolářových sadech, Oprava chodníku ve vnitrobloku Olomoucká, Workoutové hřiště na nám. Spojenců a Rekonstrukce veřejného osvětlení v Kolářových sadech (Vraťte nám hvězdnou oblohu). Všechny projekty se připravují nebo již realizují,“ uvádí na webových stránkách magistrát s tím, že věří, že bude opět podáno velké množství zajímavých projektů, ze kterých bude možno vybrat některé k realizaci. (red)

Poslat nový komentář