Olomoucké Rádio Haná hledá moderátory a redaktory. Zkusíte to?

Olomoucké Rádio Haná hledá moderátory a redaktory. Zkusíte to?
Ilustrační foto http://radiohana.cz/

Rádio Haná právě v těchto dnech slaví své 24. narozeniny. Za téměř čtvrtstoletí si v regionu vydobylo neochvějné postavení a mimo jiné se podílí i na kulturních programech v celém Olomouckém kraji. Nyní hledá nové moderátory a redaktory. Náplní práce nových posil bude zpříjemňovat lidem dny a informovat je o novinkách a zajímavostech nejen z Olomouce a okolí.

Na práci moderátorka či moderátorky se hodí ten, kdo umí mluvit, vyzná se v muzice a sleduje dění kolem sebe. Musíte mít také příjemný hlas a umět ovládat počítač. Práce je vhodná i pro ty, kdo třeba ve škole zrovna nevynikali v prezentacích. "Tohle je úplně něco jiného. Celé studio Radia Haná patří tobě a na druhé straně na tvá slova u rádií čekají tisíce lidí. Co jim řekneš? Staň se hvězdou našeho vysílání. Zkušení moderátoři mohou do svého týmu přizvat právě tebe. Přijmeš tuto nabídku, která se nemusí opakovat?," píše se na webu rádia. 

Pokud máte o práci v Rádiu Haná zájem, pošlete ukázkou svého hlasu společně s krátkým textem, proč by měli vybrat do svých řad právě vás, na adresu info@radiohana.cz. (ber)

Poslat nový komentář