Magistrát hledá vedoucího oddělení dotací a projektového řízení

Magistrát hledá vedoucího oddělení dotací a projektového řízení
ilustrační foto

Tajemník Magistrátu města Prostějova vyhlašuje výběrové řízení na obsazení pracovního místa na dobu neurčitou vedoucí oddělení dotací a projektového řízení Odboru dotací a veřejných zakázek Magistrátu města Prostějova.

Vznik pracovního poměru je podmíněn splněním předpokladů, kdy fyzická osoba je státním občanem České republiky, popř. fyzická osoba, která je cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk.

Dalším požadavkem je vysokoškolské vzdělání v magisterském nebo bakalářském studijním programu, výhodou pak zaměření studijního oboru na regionální rozvoj, veřejnou ekonomiku a správu, znalost problematiky zpracování žádostí o dotace z veřejných rozpočtů, strukturálních fondů EU a dalších mimorozpočtových zdrojů, zkušenosti z projektového řízení, praxe v řídící pozici, praxe ve veřejné správě. Uchazeč by měl mít  schopnost analytického a koncepčního myšlení, komunikační, řídící a organizační schopnosti a  řidičský průkaz skupiny B.

Termín pro podání přihlášky je do 7. 9. 2022, předpokládaný nástup září/říjen 2022, příp. dle možností vybraného uchazeče.

 Bližší informace o pracovním místě podá Lenka Rašková, vedoucí Odboru dotací a veřejných zakázek, tel. č. 582 329 123 nebo Zdeňka Bendová, personalistka MMPv, tel. 582 329 162.

Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. (PR)

Poslat nový komentář