Ztratil se čivavák Čiko, majitelé nabízejí odměnu za nalezení!

Ztratil se čivavák Čiko, majitelé nabízejí odměnu za nalezení!
Foto Marika Filová
Další fotky: 
Ztratil se čivavák Čiko, majitelé nabízejí odměnu za nalezení!

 

V neděli 26. dubna se v Leskovci u Březové ztratil sedmiměsíční Čiko. Krátkosrstý čivaváček mohl skončit i na Prostějovsku, majitelé předpokládají, že byl odcizen. Prosí o pomoc při pátrání a slibují odměnu.

„Jedná se o bílou krátkosrstou čivavu. Má hnědé uši a hnědý flíček nad ocáskem. Na hlavě, bříšku a nohách má černé pigmentové skvrny. Je malého vzrůstu, stáří 7 měsíců,“ popisuje pejska majitelka Marika Filová. Pejska nemůže nikde najít, ani ho nikdo ve vesnici, kde se ztratil, nikde od té doby neviděl. „Je to strašpytel, takže věříme, že určitě neběžel do lesa, ale držel by se poblíž domů. Včera jsme našli inzerát z Prostějova, kde někdo prodával čivavu, dle popisu stejnou, jak ta naše. Je bílé barvy, má hnědé uši a hnědý flíček nad ocáskem. Je malinký, má okolo 1,5 kg. Bohužel inzerát zmizel a číslo je nedostupné,“ dodává Marika.

Rodina nabízí za nalezení Čika odměnu 3000 korun. „Pokud jste pejska koupili, nebo se k vám dostala nějaká informace, pište nebo volejte prosím na číslo 603981414 nebo na e-mail filova.maja@seznam.cz.?ů prosí majitelka. (ber)

Poslat nový komentář