Chcete podnikat moudře, s vášní, čestným způsobem? Klub Moudrého podnikání žen pomůže!

Chcete podnikat moudře, s vášní, čestným způsobem? Klub Moudrého podnikání žen pomůže!
ilustrační foto Klub moudrého podnikání žen
Další fotky: 
Chcete podnikat moudře, s vášní, čestným způsobem? Klub Moudrého podnikání žen pomůže!

 

Tak se to již pomalu stává tradicí. Ženy, které chtějí podnikat v souladu sama se sebou, se svými touhami a vášněmi, čestným a poctivým přístupem kultivovat podnikatelské prostředí, se již podruhé sešly na Kruhu Moudrého podnikání žen v Kavárně ve Špalíčku v Prostějově, aby zde společně v pospolitosti poznávaly nové role ženy v měnícím se světě, vzájemně se inspirovaly, sdílely své příběhy a zkušenosti, vzdělávaly se a rostly ve svých talentech a moudrosti a byly tak k užitku sobě navzájem i světu kolem sebe.

Založení Klubu Moudrého podnikání žen v Prostějově se ujaly čtyři účastnice celorepublikového projektu Moudré podnikání žen, který se uskutečnil v letech 2012 – 2014. Denisa Švecová, Helena Volfová, Petra Přidalová a Radana Geryková se rozhodly myšlenky programu Moudrého podnikání šířit prostřednictvím regionálního klubu, který patří mezi prvních sedm založených klubů v republice. V České republice se vytváří síť klubů, které fungují samostatně, ale zároveň jsou celorepublikově propojeny.

Kruhy jsou základní aktivitou Klubu a konají se v pravidelných intervalech, a to vždy první středu v měsíci v Kavárně ve Špalíčku v Prostějově. Moudře podnikající nebo o podnikání přemýšlející ženy jsou srdečně zvány.

"Věřím, že na třetím prostějovském Kruhu, který se uskuteční dne 3. prosince 2014 společně vytvoříme stejně krásnou atmosféru, jaká byla v říjnu i listopadu, kdy kruhové setkání vedla autorka projektu Lenka Papadakisová", přijala pozvání jedna z organizátorek, Denisa Švecová. 

Více informací na: www.moudrepodnikanizen.cz/klub-mpz/prostejov

Poslat nový komentář