Silnice Prostějov Mořice bude otevřena! Zítra!

Silnice Prostějov Mořice bude otevřena! Zítra!
ilustrační foto ber

Slavnostní otevření komunikace "II/433 Prostějov - Mořice" se uskuteční  6. září 2018 v 10 hodin. Motoristům tak ustane složité objíždění úseku, který byl uzavřen v březnu letošního roku. Součástí rekonstrukce byl i most přes D46.

Rekonstrukce celé komunikace v délce více než jedenácti kilometrů je krajskou investicí, která byla v plánu několik let. Celkově přišla na bezmála 208 milionů korun, z toho 176 milionů půjde z dotací IROP. (ber)

Komentáře

Tak konečně, to je velká slává!
Na to že části cesty jsou hotové více jak 3 měsíce a na většině úsekú se měsíce nic nedělo je to teda úspěch!Čekala jsem že se bude dělat nějaká velká rekostrukce s rozšířením, když musí být cesta zavřená tak dlouho, ale po půl roce máme pouze nový asfalat, to co jinde zvládnou za měsíc tady trvalo půl roku a stálo to nervy, čas a peníze spousty lidí.č Nevím zda by byl problém dělat cestu po částech a po částech otvíra, ale ono je to takto pro firmu jednodušší a asi žádné politiky tato část okresu nezajímá...Doufám že budou aspoň dosázeny stromy z aleje z Výšovic na Němčice, která byla loni obnovována a letos se tam kácely vzrostlé stromy zatím bez náhrady.. (a tady asi ochranáři nic?)

Poslat nový komentář