Do dalších bojů o titul zasáhnou Agelky až 9. února

Do dalších bojů o titul zasáhnou Agelky až 9. února
ilustrační foto

Až ve druhém kole zasáhnou do nadstavbové části volejbalové UNIQA extraligy volejbalistky VK Agel Prostějov. Jako vítěz základní části soutěže totiž mají první kolo volno a do bojů o titul vstoupí až v sobotu 9. února domácím zápasem proti druhéhu týmu prvního dílu soutěže Olympu Praha.

Soupeři Prostějova v nadstavbové části soutěže, v níž se pět nejlepších týmů základní části utká dvakrát každý s každý, budou kromě Olympu Praha také PVK Přerov, Frýdek-Místek a SK UP Olomouc.

Pro Agel se tak odloženým starem naskýtá možnost doléčit některá zranění. „Markéta Chlumská a Michaela Jelínková teprve před pár dny odložily berle a ještě několik týdnů potrvá, než se zapojí do mistrovských střetnutí. Naopak dlouhodobě zraněná Šárka Melichárková už začala naskakovat do sestavy coby střídající a nemocná Kateřina Kočiová se ode dneška vrátí do přípravy, nastínil pro klubové webové stránky aktuální zdravotní rozpoložení svého týmu kouč Miroslav Čada. „Hlavní je však umět si poradit i v nekompletním složení. A věřím, že v plné síle po vyléčení všech marodek dostaneme své výkony na tak vysokou úroveň, jaká se po nás vyžaduje,“ připojil naději.

Los nadstavbové části UNIQA extraligy žen 2012/13

Skupina o 1. až 5. místo

19. kolo (sobota 2. února, 17.00 hodin): PVK Olymp Praha – SK UP Olomouc, PVK Přerov – TJ Sokol Frýdek-Místek.20. kolo (sobota 9. února, 17.00 hodin): VK AGEL Prostějov – Olymp Praha, Olomouc – Přerov.21. kolo (sobota 16. února, 17.00 hodin): Přerov – Prostějov, Frýdek-Místek – Olomouc.22. kolo (čtvrtek 21. února, 17.00 hodin): Prostějov – Frýdek-Místek, Olymp Praha – Přerov.23. kolo (sobota 23. února, 17.00 hodin): Olomouc – Prostějov, Frýdek-Místek – Olymp Praha.24. kolo (sobota 2. března, 17.00 hodin): Olomouc – Olymp Praha, Frýdek-Místek – Přerov.25. kolo (čtvrtek 7. března, 17.00 hodin): Olymp Praha – Prostějov, Přerov – Olomouc.26. kolo (sobota 9. března, 17.00 hodin): Prostějov – Přerov, Olomouc – Frýdek-Místek.27. kolo (čtvrtek 14. března, 17.00 hodin): Frýdek-Místek – Prostějov, Přerov – Olymp Praha.28. kolo (sobota 16. března, 17.00 hodin): Prostějov – Olomouc, Olymp Praha – Frýdek-Místek.

Termíny i časy utkání se ještě mohou změnit.

(zkl)

Poslat nový komentář